Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2015

Σεμινάριο Χορού | 22 Δεκ 2015, 18:00~21:00
Εργαστήριο Σύγχρονου Χορού και Χοροθεάτρου με Αξιοποίηση της Νοηματικής Γλώσσας

Η Σχολή Χορού Black Swan φιλοξενεί

Εργαστήριο Σύγχρονου Χορού και Χοροθεάτρου με Αξιοποίηση της Νοηματικής Γλώσσας

που υλοποιείται από τον πολιτιστικό φορέα  Εσαεί εν Ροή.

Το Εργαστήριο συμπεριλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00-21:00 στη Σχολή Χορού Black Swan, Γ. Βιζυηνού 53, στην Αλεξάνδρεια Νομού Ημαθίας. Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα πάρουν και σχετική βεβαίωση συμμετοχής.

Στο σεμινάριο συμπεριλαμβάνεται:
·         Ιστορικά στοιχεία για το θέατρο κωφών και τη Νοηματική Γλώσσα
·         Εκμάθηση Βασικών Εννοιών στη Νοηματική Γλώσσα
·         Χορογραφία & Καθοδηγούμενος Αυτοσχεδιασμός

και απευθύνεται σε χορευτές, ηθοποιούς, εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού, σκηνοθέτες, χορογράφους, εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής και φοιτητές ή σπουδαστές σε σχολές χορού

 Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής καλέστε στο Τ 6941 405 433 ή στο 23330 25555 κα Αραμπατζή Μαρία. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και απαιτείται κράτηση συμμετοχής.

Συντονίστρια Εργαστηρίου: Καβαζίδου Ελένη, Χορογράφος – Ειδική ΠαιδαγωγόςΓια προεγγραφή στο σεμινάριο πατήστε εδώ ή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Βιογραφικό Επιμορφωτών
Καβαζίδου Ελένη (Msc, PhD) Βασική Χορογράφος και ιδρυτικό στέλεχος της ΕΕΡ, Χορού και Χορεύτρια ομάδας Πειραματικού Χοροθεάτρου της ΕΕΡ, μέλος της συντονιστικής ομάδας του Φεστιβάλ ΚΩΦΟΙ & ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ (2013-15)   με σημαντική ερευνητική και εκπαιδευτική εμπειρία στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Επίσης, είναι συντονίστρια σε Χοροθεατρικό Project SLD με κωφούς και ακούοντες καλλιτέχνες που παρουσιάστηκε σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια που αφορούν την καλλιτεχνική και εκπαιδευτική καινοτομία.

Σοκολάκη Ειρήνη, διερμηνέας Νοηματικής Γλώσσας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Θεάτρου Σιγής, μέλος της συντονιστικής ομάδας του Φεστιβάλ ΚΩΦΟΙ & ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ (2013-15)  και μέλος του Χοροθεατρικού Project SLD.

Αραμπατζή Μαρία, Καθηγήτρια Χορού και Χορεύτρια ομάδας Πειραματικού Χοροθεάτρου της ΕΕΡ, μέλος της συντονιστικής ομάδας του Φεστιβάλ ΚΩΦΟΙ & ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ (2013-15)   και μέλος του Χοροθεατρικού Project SLD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου