Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2015

Παροχές Μελών ΕΕΡ 2015~16Προς
Κάθε ενδιαφερόμενο

Η Εσαεί εν Ροή, ευρέως γνωστή ως Ομάδα Νέων Καλλιτεχνών, ή ως Ομάδα Χορού, είναι ένας Πολιτιστικός Φορέας που δραστηριοποιείται στις Καλές Τέχνες. Ως απώτερο σκοπό έχει την καλλιτεχνική αναβάθμιση και ποιότητα στην Καλλιτεχνική Εκπαίδευση και ως επιμέρους στόχους, την αέναη δράση Ομάδων Νέων Καλλιτεχνών, τη δημιουργική εκτόνωση της Ελληνικής Νεολαίας και τέλος, την αφύπνιση της Εθνικής Συνείδησης μέσω της ανάδειξης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & του Αρχαίου, Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού.
Η ΕΕΡ εδραιώθηκε το 1997 με την υποστήριξη και αμέριστη βοήθεια του τέος Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας Δημήτριου Μπούσιου του Δήμου Πανοράματος (επί της Δημαρχίας Κεδίκογλου) και συνέχισε να λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πανοράματος έως και το 2008 (επί της Δημαρχίας Ι. Καϊτεζίδη).
Από την ίδρυσή της έως σήμερα έχει συνεργασθεί και έχει λάβει σημαντική υποστήριξη από πολλούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, με πιο σημαντικούς την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Πολιτισμού της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, νυν Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Λέσχης για τη Διάδοση της Νοηματικής Γλώσσας (Χανιά).
Στο ιστορικό της έχει σημαντικές δράσεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς και αξιόλογη δραστηριοποίηση σε θέματα κοινωνικής συνένταξης Πληθυσμιακών Μειονοτήτων στον τυπικό πληθυσμό.
Στα ιδρυτικά μέλη του φορέα συγκαταλέγεται και η αείμνηστη πολυτάλαντη Καλλιτέχνης Νατάσα ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ στην οποία ο φορέας οφείλει πολλά για την έως σήμερα επιτυχή πορεία του και αντιδραστήρια παρουσία του στις σύγχρονες κοινωνικές στερεοτυπίες.

Στον φορέα ΕΕΡ υπάγεται πλέον και το γνωστό ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΓΗΣ, το οποίο τελούσε έως πρόσφατα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συνεχίζει να λαμβάνει σημαντική υποστήριξη στις καλλιτεχνικές εμφανίσεις και καινοτόμες πρωτοβουλίες του.
Σήμερα, δραστηριοποιείται κυρίως στις παραστατικές τέχνες και συντονίζει τα ακόλουθα Φεστιβάλ:
  • Μουσών Καινοπραγία (συμπερίληψη του Βραβείου Τερψιχόρη)
  • Κωφοί και Ακούοντες εν Δράσει

Και τα μέλη της πειραματίζονται ερευνητικά με τις ακόλουθες θεματικές:
·         Νοηματική γλώσσα και Καλές Τέχνες (SL Art Project)
·         Χορός για Άτομα με Διάσπαση της Προσοχής και Υπερκινητικότητα (JRD Project)
http://stockfresh.com/files/o/olgayakovenko/m/45/880491_stock-photo-vector-pink-flower-floral-background-to-see-similar-please-v.jpg
Ο φορέας παρέχει και υπηρεσίες για ΑμεΑ και άτομα με μαθησιακές δυσκολίες.


Η συνδρομή των μελών ανέρχεται σε 10 ευρώ ανά έτος για τα ενεργά μέλη και 10 ευρώ εφάπαξ για τα ανενεργά μέλη. Αν κάποιο ενεργό μέλος δεν ανανεώσει τον επόμενο χρόνο τη συνδρομή του, μεταπίπτει αυτόματα στα ανενεργά μέλη.

Παροχές στα Ενεργά Μέλη
v  Δικαίωμα δήλωσης συμμετοχής στις τακτικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες του φορέα (προβολή καλλιτεχνικού του έργου στα Φεστιβάλ του φορέα), χωρίς οικονομική επιβάρυνση
v  Δικαίωμα Συμμετοχής στις Ομάδες Χορού και Θεάτρου (με βασική προϋπόθεση, το μέλος να είναι επαγγελματίας καλλιτέχνης και να έχει περάσει σχετική audition ή συνέντευξη, ανάλογα με την εξειδίκευση και το καλλιτεχνικό του αντικείμενο)
v  Έκπτωση 50% σε Τεστ Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής Βελτίωσης της Φυσικής Κατάστασης
v  Έκπτωση 50% στη Συμβουλευτική & τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό
v  Βασική Επιμόρφωση για τα Ερευνητικά Project JRD & SLD
v  Δυνατότητα Καλλιτεχνικής Προβολής και Διαφήμισης στο Ευρετήριο Επαφών της ΕΕΡ
v  Έκπτωση 35% σε όλα τα σεμινάρια
v  Έκπτωση 35% από τις παροχές υπηρεσιών από εξωτερικούς συνεργάτες (δίαιτα και διατροφή, εξατομικευμένα προγράμματα φυσικής κατάστασης, ψυχολογική υποστήριξη κ.α.)
v  Διμηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο σχετικά με την Καλλιτεχνική Επικαιρότητα
v  Δελτίο Πληροφόρησης σχετικά με τρέχοντα Φεστιβάλ και Υποτροφίες


Παροχές στα Ανενεργά Μέλη
v  Έκπτωση 35% σε όλα τα σεμινάρια
v  Έκπτωση 35% από τις παροχές υπηρεσιών από εξωτερικούς συνεργάτες (δίαιτα και διατροφή, εξατομικευμένα προγράμματα φυσικής κατάστασης, καλλιτεχνικό μάνατζμεντ κ.α.)
v  Διμηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο σχετικά με την Καλλιτεχνική Επικαιρότητα

Τα καλλιτεχνικά σχήματα και οι καλλιτέχνες που δεν είναι μέλη της ΕΕΡ και συμμετέχουν στα Φεστιβάλ που διοργανώνει, παρέχουν συνδρομή των €20, ενώ τα ενεργά μέλη της δύναται να συμμετέχουν δωρεάν (ετήσια συνδρομή μέλους: €10).
Προκειμένου να προεγγραφείτε στο φορέα, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία:
https://docs.google.com/forms/d/1qyH_2bHQMNxO4Eu_2z-6nQN6HTmNQfbcXi6PwiUZEyM/viewform

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου