Κυριακή, Φεβρουαρίου 28, 2016

Χορογράφοι της Εσαεί εν Ροή - ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ


Οπτικοακουστικό Υλικό
Φωτογραφίες
Βίντεο

| Χορογράφος: Αθανασιάδου Ελένη |
Γεννήθηκε το 1967 στη Θεσσαλονίκη.Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ -1989- με βαθμό 9,75.Είναι απόφοιτος της GRAFTS -1998-.Φοίτησε γιά 2 χρόνια στήν ΚΣΟΤ ΑΘΗΝΩΝ -1990-92 καί συνέχισε τις σπουδές της στο χορό στην ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού της Αμαλίας Στρινοπούλου -1992-94 και σαν τελειόφοιτος στην επαγγελματική σχολή της Ρούλας Καφαντάρη.Εχει δίπλωμα προπονήτριας πιγκ-πογκ -1996.Κατέχει καλά την αγγλική,γερμανική και γαλλική γλώσσα. Εχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων με αξιόλογους δασκάλους στον τομέα του χορού όπως
    -Σεμνάριο σύγχρονου χορού με σύστημα LIMON με τον FRANSISCO LOBERAS,PHILLIP KILNER -1989-
     -Σεμινάριο ρυθμικής και μουσικοκινητικής αγωγής της σχολής Μωραϊτη -1990-92.
     -Σεμινάριο σύγχρονου χορού κι αυτοσχεδιασμού με τον JEROM   ANDREWS,την ομάδα του CLAUDE    BRUMACHON,την Μαρία Ανθυμίδου, τον Κωσταντίνο Μίχο.
   -Δίπλωμα συμμετοχής στο μεγάλο φεστιβάλ χορού της Βάρνας το 1991.
   -Σεμινάριο labanotation and choreology με την ROSEMARY BRANDT.
       Απο το 1992 ως σήμερα εχει δουλέψει σαν δασκάλα μπαλέτου και χορογράφος σε πολλούς συλλόγους ρυθμικής και ενόργανης αγωνιστικής γυμναστικής,σε προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και σε ιδιωτικά γυμναστήρια παρουσιάζοντας αξιόλογες δουλειές.
Είναι κριτής της Ε.Γ.Ο στο άθλημα της Ακροβατικής Γυμναστικής από το 2002 συμμετέχοντας στα περισσότερα πανελλήνια πρωταθλήματα
 ΧΟΡΕΨΕ
      -Σε όλες τις εκδηλώσεις της ΚΣΟΤ 1990-92
      -Σε εκπομπές για την τηλεόραση σε χορογραφίες της Αμαλίας Στρινοπούλου -1992-94
      -Στην χορογραφία ΡΥΘΜΟΙ της Αυγής Προγκίδη για την ομάδα ΔΡΩΣΑ ΜΑΖΑ το 1994-95

      -Στην Πειραματική Βραδιά νέων χορογράφων στό θέατρο Κήπου όπου έκανε και το ντεμπούτο της σαν χορογράφος με την χορογραφία της ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ το 1994. Από τότε συνέχισε να χορεύει και να χορογραφεί σε όλες τις παραστάσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις της χοροθεατρικής ομάδας ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ  από την ίδρυση της ομάδας το 1998 ως το 2003.Συγκεκριμένα συμμετείχε σαν χορογράφος στα χοροθεατρικά έργα της ομάδας ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ,PLACEBO,ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, αφιέρωμα στον ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,παρουσιάζοντας με επιτυχία χορευτικά αποσπάσματα στις παραπάνω παραστάσεις. Το 2005 χοργράφησε το έργο ΘΥΜΗΣΕΣ που παροσιάστηκε  στό Κ.Θ.Β.Ε στά πλαίσια της φοιτητικής εβδομάδας,τον Ιούνιο 2005 στην μονή Λαζαριστών και τον Ιούλιο 2005 στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ. Το 2008 ολοκλήρωσε το ΘΥΜΗΣΕΣ φτιάχνοντας την τριλογία ΘΥΜΗΣΕΣ-ΕΜΜΟΝΕΣ-ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ που παρουσιάστηκε το 2008 στο θέατρο ΑΝΕΤΟΝ στά πλαίσια του φεστιβάλ ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ  και το 2009 στο θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ στην βραδιά των σωματείων χορού και τον Μαϊο της ίδιας χρονιάς στο θέατρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στο φεστιβάλ ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ. Σήμερα συνεχίζει να εργάζεται σάν δασκάλα μπαλέτου και χορογράφος και είναι ενεργό μέλος της ομάδας ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου