Κυριακή, Μαΐου 27, 2018

Δράσεις Καλλιτεχνικής Παιδείας 2018: Η Επόμενη Μέρα...
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, για 15η συνεχή χρονιά, ο Πολιτιστικός Οργανισμός Μακεδονίας Θράκης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία τις δράσεις καλλιτεχνικής παιδείας που απευθύνονται στην ακμάζουσα καλλιτεχνική νεολαία μας.
Οι κύριες Δράσεις πραγματοποιήθηκαν στις 13 & 14 Μαΐου 2018, στην Κατερίνη και στη Θ

εσσαλονίκη, ενώ οι εκπαιδευτικές δράσεις στα σχολεία Δ/θμιας Εκπ/σης (14-18 Μαϊου) αναβλήθηκαν για τον Νοέμβριο, λόγω κωλυμμάτων των συμμετεχόντων μαθητών και φοιτητών λόγω της προσεχούς εξεταστικής περιόδου, ώστε στη νέα ημερομηνία να δύναται να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Σε σχετική συνεδρίαση της Καλλιτεχνικής και Επιστημονικής Επιτροπής των Δράσεων Συμβουλευτικής Καθοδήγησης που πραγματοποιήθηκε στις 12:00 στο Θέατρο Άνετον, συζητήθηκαν θέματα υποδομών στην καλλιτεχνική παιδεία και προτάθηκε υποβολή σχετικής έκθεσης / πρότασης στα αρμόδια Υπουργεία με βάση τη διεθνή βιβλιογραφία, τις εμπειρίες των ειδημόνων και τα σημερινά δεδομένα της καλλιτεχνικής παιδείας στη χώρα μας.
Οι υποσχέσεις, δεσμεύσεις και αναφορές των υποστηρικτών και αρωγών αυτής της προσπάθειας ήταν ιδιαίτερα αξιόλογες. Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό από τις βραβεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου