Πέμπτη, Μαρτίου 14, 2019

2η Ανακοίνωση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ «ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΙΝΟΠΡΑΓΙΑ»

2η Πρόσκληση Σχημάτων/ Διορθώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ «ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΙΝΟΠΡΑΓΙΑ»

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Μακεδονίας – Θράκης ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου διοργανώνει δράσεις καλλιτεχνικής παιδείας και ανάδειξης νέων με ιδιαίτερες κλίσεις
την Παρασκευή, 3 Μαΐου και το Σάββατο και 04 Μαΐου 2019

με παράλληλες δράσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέξανδρος και στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Οι βραδιές αυτές είναι αφιερωμένες σε εκπαιδευτικές δράσεις του ΠΟΜΘ ΕΕΡ (βραβεία ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ, ΜΕΛΘΑΛΕΙΑ & ΕΥΤΕΡΠΗ) και προβολή καλλιτεχνικών δρωμένων που δημιούργησε η Νεολαία μας..! Οι ομάδες νέων θα πρέπει να εκπροσωπούνται από τον συντονιστή ή δάσκαλό τους.

Συγκεκριμένα, δύναται, μικρές ή μεγάλες ομάδες καλλιτεχνικής Νεολαίας μεταξύ 15-25 ετών να μας παρουσιάσουν δικές τους χορογραφίες ή Λιβελλογραφική Σάτιρα μικρής διάρκειας.

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν μαθητές από σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Ερασιτεχνικές Σχολές Χορού & Θεάτρου, αναγνωρισμένες από το κράτος, καθώς και Καλλιτεχνικά Σωματεία και Σύλλογοι που έχουν συνάψει Πρωτόκολλο Συνεργασίας με τον Πoλιτιστικό Οργανισμό Μακεδονίας Θράκης Εσαεί εν Ροή.

Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα δοθεί προτεραιότητα σε αιτήσεις από πόλεις της Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, Νησιών Αιγαίου, Ιονίου και Κρήτης και ακολούθως Ηπείρου, Θεσσαλίας και Αττικής. Μέγιστος χρόνος συμμετοχής για ομάδες νέων από τον Ν. Θεσσαλονίκης είναι τα 3 λεπτά. Μέγιστος χρόνος συμμετοχής για ομάδες νέων εκτός Θεσσαλονίκης είναι τα 15 λεπτά ανά Νομό.
Οι εκπαιδευτικές δράσεις καλλιτεχνικής παιδείας ΜΑΪΟΥ συμπεριλαμβάνουν
-τη 16η απονομή Βραβείου ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ στην αείμνηστη ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ
Βραβεία ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ, ΜΕΛΘΑΛΕΙΑ, ΕΥΤΕΡΠΗ & ανάδειξη σπουδαστών με ιδιαίτερες κλίσεις) είναι εγκεκριμένες από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και έχουν υψηλή κοινωνική και πολιτιστική αξία. Οι σταθεροί χορηγοί επικοινωνίας είναι ο Όμιλος Μέσων Επικοινωνίας thess.news, το R-Thess, ο Ερωτικός FM 94,8 και το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες μας τις δράσεις.

ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ο φορέας μας είναι πλέον πιστοποιημένος για την ποιότητα των δράσεών του και την Ευρωπαϊκή του πλέον διάσταση. Όλοι οι συμμετέχοντες λοιπόν, θα λάβουν σχετική βεβαίωση συμμετοχής.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα δοθούν υποτροφίες για συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα και καλλιτεχνικές δράσεις μικρής διάρκειας στο εξωτερικό με κάλυψη εξόδων διαμονής, διατροφής και μετακίνησης. Οι διακρίσεις θα γίνουν με βάση
- το καλλιτεχνικό προφίλ/ ταλέντο των νεαρών καλλιτεχνών
- το γεωγραφικό και κοινωνικο-οικονομικό προφίλ των συμμετεχόντων με πιθανούς προορισμούς για φέτος τις χώρες:
ΙΤΑΛΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
ΟΥΓΓΑΡΙΑΡΟΥΜΑΝΙΑ

Δηλώσεις Συμμετοχής:�https://goo.gl/forms/ueeN6OBxwxbeRWSG2
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
Προϋπόθεση Συμμετοχής είναι η εγγραφή στο Μητρώο Συνεργαζόμενων Φορέων της ΕΕΡ, με εφάπαξ συνδρομητικό τέλος τα 50 ευρώ. Οι Σχολικές Μονάδες εξαιρούνται από την υποχρέωση συνδρομητικού τέλους. Για εγγραφή στον φορέα ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/ZcrYFSZgSH1fO23p2
** Σε περίπτωση που κάποιο μέλος σας είναι ήδη εγγεγραμμένο στο Μητρώο του φορέα και έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του σε προγενέστερο έτος, συμπληρώνει μόνο τη Δήλωση Συμμετοχής
Πληροφορίες: Ελένη Καβαζίδου στο 6906 98 22 44.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου